Петокласници от ОУ“Ив.С.Тургенев“ – с награда от Русенския университет

Петокласници от ОУ“Ив.С.Тургенев“-Разгад спечелиха с награда в конкурс на Русенски университет „Ангел Кънчев“ – съобщиха от училищната управа.

Ученици от групата за целодневна организация на учебната дейност в пети клас с ръководител Мария Минкова участваха с рисунки в конкурса „Моят поглед към кариерите на бъдещето“, организиран от Русенски университет „Ангел Кънчев“. Конкурсът беше посветен на Европейската нощ на учените и насочен към младежката аудитория.

Усилията и творчеството на учениците не останаха незабелязани. Те спечелиха специална награда, която подчерта тяхната уникална перспектива и ангажираност към утрешния ден. Наградата им връчи лично ректора на Русенския университет акад. Христо Белоев на 29 септември в Ректората на университета.

Благодарение на подобни инициативи, младите хора имат възможност да изразят своите мечти и амбиции. Ние, в ОУ „Иван Сергеевич Тургенев“, безусловно вярваме в нашите ученици и продължаваме да ги подкрепяме в тяхното стремление към успех и креативност – допълват от училищната управа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *