Мирослав Грънчаров: Излезте и гласувайте, за да качим Разград на бързата писта

Защо да гласувате за мен с 66? Защото така гласувате за себе си. Вярвам в Разград и знам как да го кача на бързата писта. Част съм от голям отбор, който има програмата, има енергията и подкрепата на централната власт. Сега е моментът градът ни да излезе от дългогодишната летаргия. Време е да събудим Разград от апатията.

За мен гласът Ви сега ще тежи цял мандат. Планирам заедно да създадем Обществени съвети, където ще взимаме най-правилните решения. Общината ще бъде Вашият инструмент за по-добър живот, устойчивост и растеж. Като предприемач гарантирам скорост и ефективност.

За да дишаме спокойно, вече организирах засилен контрол върху замърсителите. Ще наблюдаваме р. Бели Лом в реално време. За бързо решаване на Вашите проблеми ще работи Инспекторат.

Предприемам общинска инициатива за отглеждане на плодове и зеленчуци с тройна полза за общността: пресни продукти за детски градини и училища, чиста храна за възрастните от социалния патронаж, включително и заетост. Не са забравени и селата ни – гарантирам, че един от четирите годишни бюджета за инфраструктура ще отиде изцяло към селата, за да се оправят пътищата, а не само да се кърпят.

И накрая най-важното – изберете силни и мотивирани съветници, с които да работя! Гласувайте за съветници, които наистина ще се грижат как се управляват Вашите пари. Изберете съветници, които ще искат да чуят какво мислите, дори и след като са спечелили гласа Ви.

На 29-ти гласувайте за нас, за да не получим отново от същото. Гласувайте с номер 66 за кмет на Разград, за общински съветници и за кметове на села. За мен ще бъде чест да бъда Ваш кмет!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *