Мирослав Грънчаров: ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ АПАТИЯТА, ПРОМЯНАТА ИМА НУЖДА ОТ ВСЕКИ ОТ НАС

Скъпи приятели,

Уважаеми съграждани,

Предстоят ни избори за местна власт. Кандидатите за кметове на Разград този път сме 11 на брой, но моите  опоненти не са десетте други лица, които ще видите на плакатите в следващите дни.

За нас, кандидатите  за общински съветници и кметове от  коалиция ПП-ДБ, истинският противник е политическата апатия на изморените от избори хора. Знам, че на всеки  решил да гласува разградчанин, се падат поне двама, загубили вяра в смисъла да избират.

Затова през следващите дни и седмици аз ще дискутирам с вас и всички кандидати от листата на ПП-ДБ ще бъдем навсякъде. За да чуем гласа на всеки, който има въпрос, отговор, решение, препоръка или мнение как Разград да стане по-богат, по-модерен, по-зелен град.

За мен няма големи и малки проблеми. Моят управленски екип ще работи еднакво упорито както да върнем чистия  въздух на Разград, така да възстановим отдавна пресъхнала чешма в село. Счупената пейка в градинката за нас не може да бъде незначителен факт, защото  майките в квартала не са незначителни. Хората ще са наша грижа, наравно с големите проекти за развитието на модерна кръгова икономика. Защото задачата ни е една: като създаваме условия за инвестиране в конкурентни предприятия, с високо платени работни места,  градинките да се напълнят с  майки с детски колички. В града и селата наоколо  да  има млади хора, живот и бъдеще.

Предлагам структура на общинската администрация, отворена и съпричастна. Обществени съвети ще обединят и мобилизират енергията на експерти, специалисти и активни граждани, които ще помагат на общинската  управа, да изработва най-добрите политики за всеки сектор в полза на хората.

В следващите 30 дни ще ви представя подробно и заедно ще обсъдим нашата програма за управление. Но и най-добрата програма е само думи, ако зад нея не застанат истински, активни хора, които искат Разград да излезе от застоя и да тръгне към бъдещето, подкрепена от енергията на общността.

Не разглеждам кметската надпревара като надбягване в 11 коридора. Победа за нас е активното участие в изборите на нашите съграждани и тяхната подкрепа за енергичните и съпричастни кандидати на коалиция ПП-ДБ. Това е гаранцията за доброто управление.

Един кмет може да работи успешно, когато има доверието на своите съграждани. Затова през предстоящата кампания аз ще чуя гласа на всеки от вас. За да мога като Вашият кмет да изпълнявам нашата обща програма – за един събуден за живот и бъдеще Разград.

                                           С уважение и доверие: Мирослав Грънчаров

кандидат за кмет на коалиция ПП-ДБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *