„Лудогорец“ – шампион и в „Стани богат“

„Лудогорец“ показа шампионски дух и в телевизионното предаване, в което се печелят пари със знания. В снощното издание на „Стани богат“ по btv PR-ът на единадесетократните шампиони Владислав Трифонов показа много добра игра и спечели 10 000 лева, което не се случва много често в предаването.

Влади Трифонов игра с премерен риск, показа знания в различни сфери от обществения живот, умело използва и трите си жокера, както и логика и интуиция при въпроси, чиито отговори не знаеше.

След като взе чека за 10 000 лв., Влади Трифонов премисли и възможностите за отговор на въпрос №11 за 20 000 лв., той обаче бе по-скоро от сферата на светския живот и трудно можеше да се отговори правилно само по логика, затова се отказа от по-нататъшно участие. Това решение се оказа напълно правилно, тъй като отговорът на който Влади Трифонов смяташе да заложи, не бе правилен, тъй като наследница на фамилия Уинчестър, а не на Онасис, строи имение в продължение на 38 години с цел в него да живеят духове.

Влади Трифонов е единственият представител на футболните среди в България с подобен успех в предаването на знания „Стани богат“. Досега в благотворителни издания са участвали и други футболни хора, но с по-малки успехи, а култово е участието на Димитър Пенев – Стратега, в което се роди бисерът „Цар Борис Три“.

Участието на Влади Трифонов можете да видите ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *