Куп награди за талантливите деца от „Енджой мюзик“

С куп награди се завърнаха от участие в два музикални конкурси талантливите деца от школата по изкуства „Енджой мюзик“-Разград – съобщи техният вокален педагог Адриан Маджаров. Това са последните конкурси от сезона, вече се подготвяме за следващия – коментира Маджаров.

Жури с председател композитора Хайгашот Агасян е оценявало децата на 22-ия международен конкурс „Речни ноти“ в Тутракан. Трето място в първа възрастова е спечелила Ирина Николова, за която това е второ участие на конкурс. На второ място в категория „фолклор“ са класирани в различни възрастови групи Божидара Янева и  Надежда Дочева, а на трето – Елица Генчева. Отличие в кат. „дуети“ има вокална група „Енджой“. Специална награда за най-малък участник е получила 4-годишната Никол Стоянова, тя е участвала и в гала-концерна на престижния конкурс.

Нели Рангелова е била председател на другия конкурс, в който са участвали певиците от „Енджой мюзик“ – Петият национален конкурс „Дунавски звуци“-Силистра. Известната поп изпълнителка е оценила с 10 – най-високата оценка – изпълненията на дуета Надежда Дочева и Дея Куманова, както и на Калина Радославова

Дуетът е класиран на първо място във втора възрастова група, а Калина е на трето в първа възрастова група.

Следващото участие на талантливите изпълнители от „Енджой мюзик“ в Разград е в концерта на дует „Аморе“ в Разград на 3 октомври.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *