Крисия развълнува България с таланта и силата на духа си, близо е до финала на „Като две капки вода”

Седем години след като накара България да се гордее с нейното представяне в „Детската Евровизия” и извоюваното второ място заедно с братята Хасан и Ибрахим Игнатови, разградчанката Крисия Тодорова отново развълнува любителите на музиката. Този път освен с огромния си талант, впечатли и със силата на духа си.

17-годишната Крисия изгуби баща си преди дни, но въпреки мъката си, не напусна шоуто „Като две капки вода”, в което участва от няколко месеца. По време на 11-ия лайф на предаването тази вечер бе уточнено, че младата изпълнителка единствено е поискала да промени песента си с друга на същия изпълнител. „Татко ни учеше да не се спираме пред никакви трудности. Правя го заради него и заради себе си.” – каза Крисия преди изпълнението си.

Тя посвети песента – „Hurt” на Кристина Агилера – на баща си Марин Тодоров, който преди дни почина от инфаркт. След прочувственото й изпълнение публиката стана на крака и дълго я аплодира.
Повечето от участниците дадоха своите 5 точки на Крисия, менторите и публиката също я подкрепиха, част от журито й даде високи оценки и Крисия заслужено и безапелационно спечели второ издание на „Като две капки вода”.

С натрупаните точки от днешния лайф тя се придвижи на четвърто място във временното класиране и с това увеличи шансовете си да участва във финалите на предаването.

За полуфинала следващия понеделник бутонът на късмета й избра песен на турската изпълнителка Гюлшен.

С чека от 2500 лв. Крисия избра  да помогне на момиче от Добрич, болно от ДЦП и епилепсия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *