Кирил Петков: Най-важното за един кмет е да е добър човек, а гражданите на Разград вярват на Мирослав Грънчаров

„Най-важното за един кмет е да е добър човек, а аз съм чувал от гражданите на Разград, че те вярват на Мирослав Грънчаров, вярват, че общината ще бъде с широко отворени врати и техните проблеми ще имат решения, когато той управлява града“. Това заяви преди представянето на управленската програма на кандидата за кмет на Община Разград от Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ съпредседателят на ПП Кирил  Петков.

Той обяви категорично, че очаква пълна победа на демократичната общност в Разград, защото коалицията е издигнала кандидат, който има енергията, опита и готовността да поведе града. Според Петков броят на гласовете ще е по-голям и от този на последните парламентарни избори, когато механичният сбор на гласовете за двете политически сили на предишния вот бе надминат от реалната подкрепа.

Победата е почти гарантирана – повтори Петков, мотивирайки се и това, че Грънчаров и е бил зам.-кмет, и идва от бизнеса и е реален човек, който знае как този град може да се развива.

„Ще имаме възможност да покажем, че когато и на национално, и на местно ниво се работи в синхрон на пълна прозрачност и отвореност към гражданите, с привличане на инвестиции, които наистина да имат добавена стойност, това ще работи за гражданите“ – каза още Петков. По думите му през последните 30 години е имало подобни моменти или само на национално ниво, или при отделни кметове, но не е имало  синхронизация.

Според Петков по този начин ще има големи шансове по време на мандата на Мирослав Грънчаров да се финансират по най-благоприятния начин огромни проекти, които отдавна не са се случвали на местно ниво. „Когато Миро стане кмет, съм сигурен, че ще имат приоритизация не защото той е кмет, а защото ще са читави проекти, а на национално ниво ще се следи точно в такива проекти да се инвестира“ – каза още Петков.

„Обнадежден съм, че в Разград промяната прави следващата си стъпка“ – завърши Кирил Петков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *