Кандидатът за кмет на община Разград Галина Георгиева проведе среща с пенсионерите от клуб „Бузлуджа“

На 10 октомври народният представител Гюнай Хюсмен представи кандидата за кмет Галина Георгиева и кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ пред пенсионери от Пенсионерски клуб „Бузлуджа“. Той описа Галина Георгиева като честен човек, с високо чувство за отговорност и каза, че тя има зад гърба си подготвен екип от хора. Най-важното е, че когато ГЕРБ са в управлението и в националната и местната власт ще има финансиране и ще тръгнат всички дейности – асфалтиране, саниране на сгради и т.н.

„За мен е важен човекът, а Галина е невероятен човек“, каза г-н Хюсмен. „Дали ще я  изберете с номер 7 на изборите зависи само от вас. Вие сте огромна сила, тъй като сте най-голямата армия в България и който подкрепят пенсионерите, той печели изборите. Вие сте хората, които сте изградили Разград и пред вас ще се отчитаме.“, допълни той в обръщението си.

Галина Георгиева представи някои от приоритетите си, особено които касаят възрастните хора – нова автобусна линия, субсидирана от общината, денонощна аптека с общинско финансиране, подпомагане на областната болница с медицински кадри, които да се ангажират да работят тук и да не се затварят болнични отделения.

Тя сподели също така, че в листата за общински съветници има хора, които не са членове на ГЕРБ, но са припознали програмата и идеите като свои.

В срещата участваха кандидатите за общински съветници Наско Анастасов, Радиана Димитрова, Надежда Радославова, Михаил Тодоров, Павел Наковски, Елена Дочева, Кремена Бабова, Ахмед Ахмедов.

Обсъдени бяха конкретни проблеми, касаещи квартала и местата за отдих, които пенсионерите от клуба поставиха на срещата. Бяха поети ангажименти от кандидатите за следващия мандат.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *