Защо да гласуваме за Добрин Добрев на 29 октомври?

Д-р Елена Миличинаобщопрактикуващ лекар в Разград

Подкрепям Добрин Добрев, защото е доказал се и можещ млад човек. Има своите политически убеждения и партийна принадлежност, но независимо от тях, той може да бъде кмет на всеки един гражданин на Общината. И ще защитава интересите, както на жителите на града, така и на тези от селата.

Д-р Маломир Власовветеринарен лекар и зърнопроизводител

Достоен, млад, милеещ за Разград. Харесва ми, че обещава и поема ангажименти за това, което реално може да изпълни. Не се опитва да избяга от критиките и поставя честно проблемите. Доказа, че може да работи в екип и успешно управлява Общината, когато обстоятелствата наложиха непредвидено да изпълнява длъжността „кмет“. Освен това има прекрасно семейство с две деца и е грижовен съпруг и баща. Със своето възпитание и ерудиция, той наистина е добър пример за всички млади хора.

Румен Иванов – хореограф, художествен ръководител на Танцово студио „Калина Рада“ и Детска танцова школа „Хорце“

Кореняк разградчанин, който обича родния си град и се грижи за него. Не бяга от отговорностите и от възникналите проблеми. Напротив – старае се да бъде във всяка гореща точка, когато се наложи. Особено харесвам отношението му към децата и юношите. Насърчава собствените си деца и всички останали да се занимават с изкуство. Има много специално отношение към българските обичаи и българския фолклор. Харесва ми, че той гледа на тях, като на част от националната памет и от родното ни историческо наследство. Понякога се налага нас – хората на изкуството и културата да ни приземява в максималистичните ни мераци, но го прави тактично и с уважение. Предполагам, че това се дължи на юридическото му образование и на личните му качества, разбира се. От сърце подкрепя всички културни изяви в града и участва в тях с цялото си семейство.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *