Затвориха пътищата за всички превозни средства

Зима

Забранява се движението на всички превозни средства по направленията от град Разград към София, Русе, Шумен, Търговище, Исперих и Кубрат – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Въведените по-рано тази вечер ограничения за камиони над 12 тона вече важат и за останалите МПС – уточняват от полицията.

Закъсали камиони към Осенец, Търговище, Благоево и в други участъци, както и силният снеговалеж и силният вятър пречат на почистващата техника – каза също по-рано за Разград24/7 директорът на Областно пътно управление Людмил Янев. Въпреки това обаче 14 машини почистват шосетата, подготвят се да излязат и още.

По публикации в социалните мрежи вече има и населени места без електричество – в Лознишко, Кубратско и Исперихско, както и в Дянково, Ясеновец, Стражец и някои райони в Разград.

 

Loading

4 Replies to “Затвориха пътищата за всички превозни средства”

  1. Защо за поредна зима, макар и за ден два, толкова е големия сняг, нашата улица, която не е от малките не се чисти със снегорин, а се чака да мине някоя кола и да направи следи?! Ние не живеем ли в този град, не плащаме ли немалки, а едни доста високи данъци, не сме ли на метри от центъра, защото за данъците живеем в центъра. Улицата се нарича „Марин Дринов” и на нея кипи усилено строителство.

  2. Във вилната зона посока исперих от вчера след обят нямат ток

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *