Завърши 15-тата Ученическа волейболна лига

Заместник-кметът Елка Неделчева връчи на 28 март част от наградите на победителите в 15-тото издание на Ученическа волейболна лига. Тя присъства и на последната среща от турнира, аплодирайки заедно с пълната зала за физкултурния салон на ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф”  отличните отигравания на двата отбора девойки – ПГПЧЕ 1 и ПГПЧЕ 2. Това съобщават от пресслужбата на местната управа.

Подобно състезание се провежда само в Разград – припомни инициаторът на уникалната проява Сашо Панчев. Той благодари на всички, ангажирани през годините с провеждането му. Връчи и два плакета на ангажирани с организацията негови съмишленици – на Здравко Душков и на експерта по спорт в РУО-Разград Николай Миланов.

Състезанието се провежда под патронажа на Кмета на Община Разград Добрин Добрев и с подкрепата на Община Разград. Организатор на проявата е Спортен клуб „Спорт за всички”, а спонсор – Огнян Обрешков. Отборите, класирани на първите 3 места, получават купи, останалите тимове – кутия шоколадови бонбони, има и медали за най-полезните състезатели във всеки отбор с призово място. Общо участващите тимове бяха 12.

Заместник-кметът Елка Неделчева връчи отличията в една от възрастовите групи. Преди това тя изрази пред младите спортисти радостта си, че волейболът намира достойно място в пъстрата палитра от спортове, които се развиват в Разград. Г-жа Неделчева благодари на организаторите на състезанието за това, че поддържат традицията жива. Предаде поздравите на Кмета Добрин Добрев, който не успя да дойде за церемонията по награждаването. На волейболистите заместник-кметът Елка Неделчева пожела да останат верни на този красив спорт и изрази надежда в скоро време да се гордеем с представители на региона в националните формации.

Ето класирането по възрастови групи:

Юноши 8-10 клас:

  1. НПТГ”Шандор Петьофи”
  2. ППМГ”Акад. Обрешков”
  3. ПГИ”Робер Шуман”

Девойки 8-12 клас:

  1. ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф” – 1
  2. ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф” – 2
  3. ПГИ”Р.Шуман”
  4. ППМГ”Акад. Н.Обрешков”

Юноши 11-12 клас:

  1. НПТГ”Шандор Петьофи”
  2. ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф”
  3. ПГИ”Робер Шуман”
  4. ППМГ”Акад. Н.Обрешков”
  5. ПГТС”Христо Смирненски”

Още снимки вижте на Фейсбук страницата на Община Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *