Забавни научни експерименти, динозавър, Дядо Коледа и „Лудогорец” събраха децата на Разград край елхата на „Биовет”

Въпреки студената декемврийска вечер на голям интерес сред децата на Разград се радваше церемонията по запалване на светлините на коледната елха на „Биовет”.

Забавни научни експерименти, динозавър, Дядо Коледа и „Лудогорец” събраха децата на Разград край елхата до новата административна сграда на предприятието.

Забавленията бяха за по-малките, но и тийнейджъри, а и родителите на малчуганите се радваха на ефектните номера на двамата смърфове от Детски парти център „Щура лаборатория”-Бургас. Игрите им в научен стил бяха особено подходящи на територията на фирмата, в която се развива научно-развойна дейност. В експериментите с течен азот, пяна, огън, червеи и други интересни неща участваха и доброволци от публиката. Имаше и много фойерверки.

Децата се срещнаха и с талисмана на „Лудогорец” – орлицата Фортуна, а радостта им беше голяма, когато пристигна автобусът на „Лудогорец”. Футболистите бавно си пробиха път до сцената, спираха често за автографи и селфита. Самите те също се снимаха с една от атракциите на вечерта – Динозавърът Дино.

Преди да грейне украсената в зелено и бяло елха (цветовете на „Биовет”), управителят на „Биовет” Теменуга Газдова пожела на всички, уважили празника около елхата на „Биовет” мирна, здрава и щастлива Нова година, веселие не само по празниците, а и през цялата година.

Деца и футболисти заедно дочакаха Дядо Коледа, за да светнат заедно светлините на коледната елха.

Поздрав към гостите на празника отправиха и състезателите от Спортен брейк клуб „Shadows Crew”, които преди това връчиха благодарствен адрес на г-жа Газдова за подкрепата, която клубът получава от фирмата.

„Биовет” е единствената фирма в региона, която за втора година организира празник около коледната елха, като на него са поканени не само децата на служителите във фирмата, а всички, които пожелаят.

Още снимки вижте ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *