Д-р Красимир Петров получи приза „Семеен лекар на годината”

Д-р Красимир Петров от Разград получи приза „Семеен лекар на годината” – съобщи д-р Селиме Карагьозова от Управителния съвет на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари.

Отличието се връчва от НСОПЛБ за 18-та поредна година. Процедурата включва предварителни номинации от регионалните структури или индивидуални членове на Сдружението, след което Управителният съвет определя носителя на приза. Сред изискванията за номиниране е пациентска листа от над 1200 души, както и номинираният да е уважаван от колегите си и от общността.

Д-р Красимир Петров е второ поколение медик от лекарската фамилия Петрови, специалист по вътрешни болести и обща медицина. Ангажиран е и с обществена дейност, през 2015 г. бе избран за общински съветник в Общински съвет-Разград.

Той е второто джипи от Разград, носител на престижната награда „Семеен лекар на годината” след д-р Селиме Карагьозова, която спечели приза през 2015 г., което е добър атестат за качествата на разградската гилдия на общопрактикуващите лекари.

Наградата е връчена снощи на финала на 14-тата традиционна годишна Национална научно-практическа конференция по обща медицина, организирана от НСОПЛБ в курорта Албена.

3 Replies to “Д-р Красимир Петров получи приза „Семеен лекар на годината””

  1. БРАВО! НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО!
    Изключително внимателен,отговорен,отзивчив и компетентен !

  2. Изключително отзивчив,внимателен и компетентен!
    Браво!Заслужено признание!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *