Добрин Добрев: Само с енергията, подкрепата и силата на всеки разградчанин можем да градим бъдещето на нашата община

Разградчани,

Лудогорци,

Приятели,

Обръщам се към всеки и към всички, дори към онези, които си позволиха да превърнат нашия общ дом в тепих на борба без правила. Едва ли някой от нас си е представял, че поредната предизборна кампания ще се изроди в лъжи, самовъзхвали и откровена агресия. На арогантността и презрителната безпардонност бих казал само едно – изборите свършват, но всички ние оставаме. И всеки ден се срещаме – не на фалшивите улици от снимките, нито на постовете в Интернет, а в реалния живот. Живот, в който всеки от нас е различен – във вярата си, в политическите си възгледи, в етническата си принадлежност, в годините си и в морала си. Живот, в който, макар и различни, ние живеем заедно. Живот, който можем да превърнем в омраза и презрение или да приемем, че различният от нас не е втора ръка човек. Той също има мечти, има радости и проблеми. И често тези мечти и проблеми са едни и същи. Въпреки различията омерзението, което изпитвам от опита да се разделят хората в Разград на лоши и добри, на умни и прости, на млади и стари, ме кара да се обърна днес към вас.

На 5 ноември всеки има шанс да гласува и да избере какъв да е Разград. На този ден можем да кажем подкрепяме ли разделението и омразата. Одобряваме ли битка и победа на всяка цена. За мен няма цена, която не съм готов да платя, за да постигна целите, които си поставихме заедно. Но има граници, които никога няма да прекрача. И това е уважението към всеки човек, независимо какви са неговите убеждения, неговата вяра, възраст или етническа принадлежност. Защото само с енергията, подкрепата и силата на всеки разградчанин можем да градим бъдещето на нашата община.

Благодаря на всеки, който ме подкрепи на 29 октомври! Вашата подкрепа е важна и гласът на всеки е ценен за мен!

Познавате ме и знаете, че никога не обещавам нещо, което не мога да свърша. Никога не се хваля с неща, които не съм свършил. И никога не си приписвам направеното от друг. За мен Разград е кауза. С вашата подкрепа можем да я постигнем като превърнем нашия общ дом, нашия Разград в достоен наследник на славата на предците ни, на трудолюбието и ценностите на родителите ни, на мечтите и енергията на децата ни.

Бъдещето на Разград зависи от решенията и избора, който правим днес!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *