Добрин Добрев: “Кметът не е на определена партия или икономически кръг, а на всички граждани”

Над 2000 са подписите в подкрепа на независимия кандидат за кмет на Разград Добрин Добрев. Това стана ясно след подаването на документите за регистрация в Общинската избирателна комисия.

Добрев бе придружаван от част от 19-членния си Инициативен комитет: директора на Регионален исторически музей Таня Тодорова, адвокат Силвия Великова, бившия кмет Венелин Узунов и хореографа Румен Иванов.

След като представи документите си Добрин Добрев отправи чрез местните медии благодарност към хората, които са се включили в подписката. „С имената си застанаха в подписката за независим кандидат. Радостен  съм и щастлив, че получих тяхната подкрепа, защото съм убеден, че те, аз и моят екип, всички жители на общината искат да живеят в по-чиста, по-приветлива, по-зелена община, с повече възможности за развитие за нас, нашите деца и родители. Усещам колко сериозна отговорност поемем с издигането на тази кандидатура, но считам, че мога успешно да ръководя Община Разград и да гарантирам за българската държава и за българските общини“.

Добрев отправи и персонална благодарност към членовете на Инициативния си комитет. „Тези 19 изявени личности са зад гърба ми със своя авторитет. За мен тяхната подкрепа значи много.“

Добрев увери, че с екипа си ще води позитивна кампания, в която ще изложи вижданията си за развитието на Разград в защита и подкрепа на всеки един човек от общината.

„Познавате ме и знаете, че аз обичам да стоя близо до хората и винаги съм правил това. Гарантирам, че ще предложа честно и прозрачно управление. Кметът е на всички, не на определена партия или икономически кръг, а на всички граждани. Ще предложим такъв модел на управление, който да вдъхва у гражданите това, че общината стои плътно зад тях, решава техните проблеми и работи в техните интереси. Радостен съм, че нови НПО, политически организации и хора застават зад нашата кауза Разград да е нашият общ дом и да стане по-красив и приветлив и за всеки един от нас.“ – заяви още Добрев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *