Два предизборни щаба на ПП ГЕРБ отвориха врати

Два предизборни щаба на ПП ГЕРБ от няколко дни вече отвориха врати за гражданите на Разград. Те се намират на: бул. „България“ № 5 и на Кооперативния пазар в ЖК Орел.

В съботния ден кандидатът за кмет на община Разград Галина Георгиева присъства в щаба на бул. „България“, заедно с кандидати за общински съветници. Тя се срещаше с хората и им предоставяше флаери и брошури с приоритетите в програмата на ПП ГЕРБ за управление на общината. Галина Георгиева коментира тлеещите от няколко години проблеми, които се нуждаят от спешно решение. Нейната програма е създадена точно при такива срещи очи в очи с граждани на Разград, които са ги посочвали като най-необходими.

„Това е правилната програма и ние сме правилните хора, които да я реализират. Имам готов екип, с който да започнем работа веднага по всеки един от тях“, коментира Георгиева пред посетителите и допълни: „С кандидатите за общински съветници даваме заявка, че притежаваме експертните знания и умения, да преобразим в положителна посока общината”.

ПП ГЕРБ кани всички заинтересовани граждани, да посетят който щаб им е по-удобно и да разговарят лично с кандидата за кмет Галина Георгиева, която ще бъде под номер 7 в изборната бюлетина. Тя е готова да отговори на техните въпроси и да чуе всеки един проблем, за да бъде решен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *