Галина Георгиева и кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ се срещнаха с жители на село Балкански

Кандидатът за кмет Галина Георгиева, заедно с кандидати за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ се срещнаха с жители на село Балкански вчера в читалището.

Георгиева представи транспортната схема, която е заложена в предизборната й програма, говори за здравеопазването в община Разград и какви мерки ще вземе с екипа си, за неговото подобряване, ако бъде избрана за кмет с номер 7. Сред приоритетите са разкриването на денонощна аптека – нещо, което се приветства на всички срещи от хората. Разград е един от малкото областни градове без такава и всички жители на града и селата страдат от това. „Не е нормално да се ходи нощем до Русе за лекарства“, коментира Георгиева, която предлага общинско субсидиране, за да може да бъде разкрита аптека, тъй като е икономически неизгодно да работи 24 часа в денонощието.

Георгиева разясни за данъчните облекчения, които се предвиждат в програмата за управление на ПП ГЕРБ в община Разград. Те ще бъдат за родители на деца, които активно се занимават със спорт и изкуства.

Много допълнителни въпроси и проблеми поставиха жителите на с. Балкански. Пътят, който минава през селото, е републикански и открай време се нуждае от основен ремонт – това бе единият проблем. Пътят все пак има частичен ремонт от АПИ. Една от улиците се нуждае от отводняване, което вероятно ще се случи, когато се стигне до нейното ремонтиране. Жителите на селото поставиха въпроса с честотата на автобусите до Балкански и обратно и неиздаването на билети.

Оплакаха се, че от селскостопанския двор, който е в селото, излизат селскостопански машини, които замърсяват пътното платно и го правят опасно.

Ще продължим да обръщаме внимание на населените места и където можем да отстраняваме проблемите, след като поемем управлението на община Разград, коментира Галина Георгиева, жителите на Балкански не бива да изпитват неудобства, те трябва да имат достъп до лекарства и редовен и безопасен транспорт.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *