Галина Георгиева в Деня на възрастните хора: Като кмет ще работя винаги с мисъл за вас

Скъпи възрастни хора,

Честит празник!

Вашето място в общността ни е изключително важно, защото вие сте изградили основите на днешния ден. Затова в един бъдещ мандат като кмет ще работя винаги с мисъл за вас. Все повече ще подобряваме условията, в които живеете. Ангажирам се да бъде въведена нова транспортна схема с общинско субсидиране на градския и междуселищен транспорт, с повече на брой и с по-голяма честота автобуси. Искам да няма пречки за вас да ходите до Гробищния парк, да се движите през цялата централна част на града и най-вече да можете да стигате с автобус до хипермаркетите, за да не носите тежките си чанти пеша.

Друга важна грижа за вас и за всички граждани, която е част от програмата ми, ще бъде обезпечаване с лекарски кадри МБАЛ „Свети Иван Рилски”, чрез създаване на общински фонд за финансиране специализацията на млади лекари, като приемайки я, те трябва да се ангажират да работят в областната болница.

Ще работя за разрешаването на дългогодишен проблем с липсата на денонощна аптека, като се ангажирам с финансово обезпечаване разкриването на такава в града. Имам подготвен екип, който веднага може да започне работа по програмата ми, като в нея сме заложили и изграждане на общински хоспис към „ДКЦ-I“-Разград.

Бъдете здрави, дълголетни и спокойни!

Галина Георгиева

Кандидат за кмет на община Разград

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *