Антоанета Цонева регистрира листата на ПП-ДБ в Разград: България може да бъде нормална европейска страна

Със заявка за развитието на България като нормална европейска държава коалицията “Продължаваме Промяната – Демократична България” регистрира листата си в Разград за участие в парламентарните избори на 9 юни. Това съобщават от пресцентъра на ПП-ДБ.

“Големият залог на тези избори е дали ще бъде отложена за пореден път битката за бъдещето. Вярвам, че дневният ред, за който се борим, осигурява благоденствието на България, от която не си тръгваме. Докъде ще стигнем зависи от силата на всеки един глас. Вашият глас има сила!”, заяви Антоанета Цонева, водач за втори път на листата на ПП-ДБ в Разград.

“Съдебна система без “джуджета”, спецклубове, Пепи Еврото, “Нотариуси”, конкурентна икономика, която вдига доходите, по-малко неравенства в България, здравеопазване, което работи за хората, чиста бизнес среда с ниски данъци и квалифицирана работна ръка, служби за сигурност, които наистина работят за националната сигурност, а не се използват за шантаж и подслушвания, образование, което дава конкурентно бъдеще на нашите деца. Всичко това може да бъде гарантирано, ако нашите пари не потъват в корупция, а достигат до всеки от нас”, добави тя.

Антоанета Цонева е родом от града. Завършила е математическата гимназия в града. Била е народен представител от “Демократична България” в 45-ото,  46-ото, 47-то и в настоящото 49-о Народно събрание.

В листата на ПП-ДБ участва и представител от гражданското общество – Диана Нейкова. Тя е управител на сдружение “Събуди Лозница”, което се занимава с подобряване на качеството на живот на територията на община Лозница чрез разнообразяване на възможностите за заетост, подобряване на техническата и социална инфраструктура и услугите за населението, укрепване културните традиции на местната общност и др.

Ето и цялата листа на ПП-ДБ в Разград:

  1. Антоанета Димитрова Цонева
  2. Джипо Николов Джипов
  3. Онур Сали Гьочгелди
  4. Мирослав Тодоров Грънчаров
  5. Митко Иванов Ханчев
  6. Диана Ангелова Нейкова
  7. Евгени Пенев Енчев
  8. Ирина Маринова Бакърджиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *