Антоанета Цонева: В сряда обявяваме кандидатите на ПП-ДБ за местната власт

Подготовката за местните избори върви с пълна сила, в сряда обявяваме кандидатите си за местната власт – обяви в отговор на въпрос на Разград24/7 днес народният представител Антоанета Цонева. Тя допълни, че на централно ниво „Продължаваме промяната” и „Демократична България”са с единна регистрация, така ще и във всички населени места в Разградска област.

Тя съобщи още, че до 13 септември тече общественото обсъждане за промяна на Правилника на Областна администрация във връзка с назначаването на втори заместник областен управител.

Антоанета Цонева коментира и друга актуална за разградчани тема. Според нея след провеждането на извънредната сесия на Общински съвет-Разград с участието на министъра на околната среда подходът по отношение на неприятните миризми в Разград драматично е  променен. Народната представителка смята, че ежедневният контрол върху евентуалните замърсители води до това, че в дните от посещението обстановката е доста по-различна. Цонева изрази убеденост, че натискът върху замърсителите няма спре. По думите й са ангажирани всички институции, които имат отношение по темата – РИОСВ, МОСВ, ресорните зам.-министри. „Басейнова дирекция”. „Впрегнати са всички институционални сили, за да може да се ограничи и спре окончателно това замърсяване” – допълни Цонева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *