“Амета Холдинг”: Нека помним уроците на историята и със самочувствието, което те ни дават, да градим бъдещето на децата си

Ръководството на „Амета Холдинг” и „Лудогорско пиле” поздравява жителите на Област Разград с Деня на Независимостта на България!

На 22 септември преди 115 години България стана равноправна с другите европейски държави. С прокламацията на българската независимост бяха отхвърлени всякакви ограничения на международния статус на българската държава и Европа бе принудена да признае полагащото ни се място в нея.

Събитието е сред най-значимите в нашата история. Актът на обявяване на независимостта с манифеста на княз Фердинанд отхвърля последните васални връзки с Османската империя, след което Великите сили признават официално българската независимост.

В този знаменателен ден отправяме към всички вас пожелание да бъдете горди българи и да вярвате в силата на българския дух.

Нека помним уроците на историята и със самочувствието, което те ни дават, да градим бъдещето на децата си – бъдеще на достойни наследници на нашите предци!

Да живее свободна и независима България!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *