Филиал Велико Търново на Медицински университет-Варна представя специалностите си пред ученици от Разград в четвъртък

Община Разград оказа съдействие на Филиал Велико Търново на Медицински университет-Варна при организиране на среща с ученици от Разград за представяне на специалностите, които се изучават във висшето учебно заведение. Това съобщават от пресцентъра на местната управа.

Събитието от кандидатстудентската кампания на Филиал Велико Търново ще се проведе в четвъртък, 15 февруари, от 13,00 ч. във фоайето на Общински културен център.

Събитието е част от дейностите на Община Разград, насочени към улесняване на избора на зрелостниците за продължаване на образованието им и успешното им кариерно развитие. Подобни презентации през миналата учебна година бяха организирани за представяне на няколко висши учебни заведения, а през ноември 2023 г. съвместно с РУО на МОН бе организирана Кандидатстудентска борса, в която участваха 18 университета.

Филиал Велико Търново на Медицински университет-Варна предлага обучение по специалностите „Медицинска сестра“ и „Акушерка“, на събитието в четвъртък ще бъдат представени тези специалности, както и условията за кандидатстване и обучение. Поканени са зрелостници от средните училища в Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *