От Видин до Несебър млади фотографи изпращат снимки за разградския фотоконкурс „Моето различно щуро лято“, крайният срок е 30 септември

Дни преди крайния срок за изпращане на снимки за третото  издание на фотоконкурса „Моето различно щуро лято“ в него вече се включиха фотографи от различни региони в страната – от Видин до Несебър. Това съобщават от пресслужбата на местната управа.

Припомняме, че творческата надпревара се организира от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Разград. В първите две издания на конкурса участваха близо 200 деца от цялата страна.

Регламентът тази година не е по-различен от предходните, но общият награден фонд е завишен, вече е 2 000 лв.

Конкурсът е в две категории – фотография, в тази категория може да се участва с до 3 снимки и фоторазказ, който може да е от 3 до 5 снимки. Малките любители на фотографията могат да се включат и в двете категории. Наградите ще бъдат разпределени в три възрастови групи: 7-10 години; 11-14 години; 15-18 години.

Сред изискванията към снимките са: висока резолюция на фотографиите, ясни послания, позволена е обработка на яркост и контраст, не се допускат колажи, графики, ретуш, както и дати и надписи по снимките.

Творбите трябва да са придружени със следната информация: трите имена на участника, училище, клас, име на творбата, телефон за обратна връзка.
За справки и подробности малките фотографи и техните родители могат да се обадят на тел. 084 661397 и 0892603026.

Срокът за изпращане на снимките е 30 септември 2022 г., а мейлът: okbppmn_proekti@abv.bg. Вече са получени фотографии от: София, Видин, Несебър, Разград, Варна, Търговище, Шумен и други.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *