Надпревара за малки рибари организира ЦРД в събота

Надпревара за малки рибари и техните родители организира в събота, 26 юни, ЦПЛР Център за работа с деца-Разград. Състезанието по спортен риболов в началото на лятната ваканция е традиция за Центъра, провеждат го от миналия век – първото издание е през 1999 г. По регламент състезанието е отборно в две категории – дете и възрастен и две деца.

Състезанието ще е на язовир „Пчелина 1“, официалното откриване е в 8,00 ч. След това ще се изтегли жребий и ще се проведе инструктаж на участниците. Стартът е в 8,30 ч., състезанието продължава 2 часа, след измерване на улова резултатите се обявяват в 11,00 ч.

Всеки отбор лови с по една въдица на състезател, на плувка, с една кука на линия. Всеки състезател може да използва неограничено количество стръв и подхранки. Уловената риба се съхранява в живарник, а след състезанието се връща във водоема.

Наградите за победителите – до трето място – осигуряват Магазин за ловни и риболовни стоки „Неломил Иванов“ и Спортен клуб по риболов „Marcel“, а грамотите и медалите – печатница „Полиграф“.

Записване за участие: в ЦРД или на тел: 0898663723.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *