Летище предлага фейк полети за зажаднели за екскурзии пътници

На зажаднелите за туристически пътешествия тайванци, които дълго време ги бяха загърбили заради пандемията от Covid-19, тайванско летище предлага същите емоции, но с фалшиви полети, предава Ройтерс.

Аеропортът Сонгшан в тайванската столица Тайпе осигури мними пътувания на 60 щастливци сред 7000 кандидати. Те имаха право да полетят…доникъде.
Фейк пътниците се редяха на опашка като при традиционен полет. Те минаваха през всички проверки на летището, през митническите и имиграционни служби и получаваха самолетен билет.

След това биваха настанявани на борда на „Еърбъс А-330 на тайванския най-голям превозвач „Чайна еърлайнс“. Любезни стюардеси ги придружаваха до местата им и завързваха мили разговори с пасажерите. Обикновено летище Сонгшан поддържа оживени полети до Токио, Сеул и голям брой китайски градове. Но в случая еърбъсът просто не излиташе. След краткотрайната емоция, доволните пътници се прибираха отново по домовете си.

Управата на летището се възползва от меланхолията на тайванците по пътешествията, като им показа и какви възобновителни работи са били извършени по време на карантината. И за сериозните мерки, които се взимат в настоящите условия срещу разпространението на Covid-19.

Източник: www.novapress.bg

 1,249 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *