Двама от депутатите с разградска връзка – в ръководствата на парламентарните групи

Народно събрание

Двама от депутатите, които имат разградска връзка – родени, работили или избрани от региона – са включени от съпартийците си в ръководствата на парламентарните групи, в които членуват. Това стана ясно на учредителното събрание на 45-ия парламент.

Десислава Атанасова, която бе избрана за втори път от Разградски регион, но вече е пети мандат народен представител, бе определена за председател на групата та ГЕРБ-СДС и произнесе програмната реч на политическата сила.

Надежда Йорданова, която е родом от Кубрат, но бе избрана от 24-ти Софийски район, пък е заместник-председател на групата на Демократична България.

Припомняме, че днес за председател на 45-тото Народно събрание бе избрана родената в Разград, но избрана от 23-ти Софийски район, Ива Митева и ИТН. Работилият в Разград Атанас Атанасов от Демократична България пък стана един от шестимата заместник-председатели на Народното събрание.

Останалите депутати с разградска връзка са: Ахмед Ахмедов от ДПС – роден в Цар Калоян и избран от Разградски регион; Ихсан Хаккъ от ДПС – роден в исперихското село Подайва, избран от Разградски регион; Драгомир Петров от ИТН – роден в Исперих, избран от Разградски регион; Антоанета Цонева от Демократична България – родена в Разград, избрана от 23-ти Софийски регион; д-р Хасан Адемов от ДПС – роден в Исперих, избран от Добрички регион; Рамадан Аталай от ДПС – роден в кубратското село Мъдрево и избран от Пловдив-област.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *