Водач на листа се отказа от участие във вота

Кандидатите за депутати от Разградски регион намаляха с един и вече са 120, след като един от водачите се оттегли от изборната надпревара.

Д-р Людмила Йорданова от Консервативното обединение на десницата на Петър Москов днес е подала искане в РИК-Разград да бъде заличена регистрацията й като кандидат за народен представител. До крайния срок за регистрация на друг кандидат – 17,00 ч. днес – от КОД не са направили предложение за замяна, поради което РИК-Разград е заличила регистрацията на кандидатката. Решението е взето на заседание на комисията тази вечер, което не бе излъчвано онлайн в обявения час, и към 23,00 ч. не е качен запис от него на сайта на РИК. На заседанието на комисията са назначени съставите на секционните комисии в пет общини: Самуил, Кубрат, Завет, Лозница и Исперих.

Д-р Людмила Йорданова е кардиолог в разградската болница, тя за четвърти път през последните година и половина е в листа на политическа сила, водена от Петър Москов. Миналия април отново е била водач, за юлските избори е била на втора позиция, а за ноемврийските – на трета.

One Reply to “Водач на листа се отказа от участие във вота”

  1. Това е така,защото тя ще е новият шеф на болницата в Разград.Заслужено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *