„Euro Outlet” отвори врати в Разград, отстъпките от елитни марки стигат до 90%

Нов магазин за дрехи и обувки на елитни световни марки отвори врати в Разград.

Лека полека „Euro Outlet” събира почитатели, а още повече почитателки. „Вече имаме клиентка, която за 10 дни ни посети 10 пъти и все си купува по нещо” – разказва управителят на фирмата Ивайло Цачев.

Огромен е интересът към магазина на партера на Търговския дом – влизат малки, големи и още по-големи. А има за всекиго по нещо – от бебешки обувки по 5 лева, през дамски панталони за 15 лева, та до елегантни рокли за стилно парти по 50-60 лева. Средната продажна цена ва артикул в магазина е 25-30 лева.

Аутлет са стоки първо качество, чисто нови с оригинални етикети и произход, дрехите са свръхпроизводство на големите световни марки. Когато свърши сезонът, бройките от моделите, които не са продадени, се свалят от рафтовете и се премества в аутлет магазин, на значително по-ниска цена. Предимно отстъпките са до 50%, в разградския магазин обаче на определени продукти достигат и 90%.

Марките сами привличат, но и уютната обстановка и любезно обслужване допринасят за клиентския интерес.

А марките са съобразени с интересите на различните възрасти в Лудогорието: „Bershka” и „Stradivarius” за тийнейджърите, ежедневно облекло от „Zara” и „Mango”, „Tom Tailor” и „s.Oliver” – за офис администрация, а освен това: „Pepe Jeans” , „Guess”, „SuperDay”  и още, и още.

Аутлет бизнесът тепърва ще се развива в България, перспективен е и интересен, дори и да не си се занимавал досега с търговия с дрехи – смята Цачев. „Евро аутлет” е представител на всички марки, които могат да се намерят в разградския магазин, и има намерение да изгради магазини във всеки областен град, а и в по-малките градове, затова търси партньори в цяла България. Телефонът за връзка е: 0885008667.

 

Loading

One Reply to “„Euro Outlet” отвори врати в Разград, отстъпките от елитни марки стигат до 90%”

  1. Принципно имате ли за по закръглени дами дрехи или са само малки номера

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *