7 медала за малките разградски колоездачи от държавно първенство на писта

Със 7 медала се завърнаха от участието си в Държавния лично-отборен шампионат за юноши младша възраст състезателите от СКК“Спринт“-Разград – съобщи техният треньор Мирослав Минчев. Състезанието се проведе на 30 и 31 юли заедно с Купа Пазарджик „Благой Анчев“.

Отличникът сред тях е 14-годишният Георги Радославов – спечелил 4 от отличията за тима. С представянето си в на това и на предходните състезания през годината Георги показа, че е най-добрият пистов състезател в България в своята възраст – допълни Минчев.

Георги Радославов е шампион в дисциплините: издържливост – 15 км., скрач – 7 км. и омниум, което е сбор от всички дисциплини. Той е и със сребърен медал на 2 км. индивидуално преследване, като е останал на 40 стотни от победителя. Георги Радославов, Искрен Василев и Стойчо Веселинов отборно са спечелили бронзов медал в отборното преследване на 3 км., както и бронзов медал в крайното отборно класиране.

Успоредно с държавния шампионат се е провела и Купа Пазарджик „Благой Анчев“, спечелена от Георги Радославов.

Така общата равносметка от уикенда за СКК“Спринт“ е: 4 златни, 1 сребърен и 2 бронзови медала, което е възможно най-доброто развитие на едно състезание – смята Мирослав Минчев.

 1,425 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *