7 задържани при полицейската операция в Ясеновец

Специализираната полицейска операция във връзка с промяна на средата за сигурност продължава на територията на ОДМВР-Разград – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Сили на полицията и жандармерията извършват целенасочен контрол, в резултат на който в неделния ден са проверени 680 превозни средства и 921 лица. Съставените глоби по фиш са 201, а актовете – 52. Полицейските служители са извършили 294 проби за употреба на алкохол и 28 теста за употреба на наркотични вещества. В хода на акцията са образувани 4 бързи и едно досъдебно производство. Връчени са 27 електронни фиша. Засечените случаи на шофиране след употреба на алкохол с концентрация до 1,2 промила са три. Задържани са 7 лица.

Акцията е насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в рискови райони.

Припомняме, че повод за полицейската операция бе инцидент в Ясеновец.

One Reply to “7 задържани при полицейската операция в Ясеновец”

  1. Нека малко и полицията от РПУ -Каолиново ,обл.Шумен да следят за реда и паркирането на кръстовищата по главините пътища в с. Браничево. А не само да извършват контрол за движение по пътищата.
    Естествено ,както навсякъде пак
    циганите са в нарушение. С тези купени книжки доста главоболия ще имаме ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *