6 съвета, благодарение на които да извлечете максимума от оглед на имот

Най-добрите съвети, които можем да получим при покупка на недвижим имот, са в RE/MAX Evolution Разград. Днес се интересуваме как да извлечем максимума от оглед на имот.

Ето съветите:

Отделете необходимото време

Винаги е по-добре, когато не бързате. Отделете поне 20-30 минути за оглед на жилище и обърнете внимание на възможно най-много детайли, както вътре в имота, така на фасадата. При необходимост си водете бележки.

 
Погледнете отвъд първото впечатление

Не се подвеждайте от богато, стилно или ново обзавеждане. Лъскавият дизайн вероятно прикрива по-значими структурни проблеми.

 
Разпитайте потенциалните си съседи

Не се притеснявайте да разпитате съседите какво наистина означава да живееш там.

 
Добийте впечатления в различно време

Планирайте посещенията си в различно време на деня, включително вечер, за да добиете по-добра представа за промените в осветеността и шума.

Използвайте въображението си

Въпреки че в жилището може още да има вещите на Продавача, направете всичко възможно да си представите Вашия живот вътре.

За RE/MAX:

Водещ глобален франчайзодател в областта на недвижимите имоти, RE/MAX LLC е дъщерно дружество на RE/MAX Holdings (NYSE: RMAX) с повече от 140,000 Агенти от над 8,300 офиса в повече от 110 страни и територии. Никой в света не продава повече жилищни недвижими имоти от RE/MAX.

RE/MAX е основана през 1973 г. от Дейв и Гейл Линигер, с иновативна, предприемаческа култура, предоставяща на своите Агенти и франчайзополучатели гъвкавостта да управляват бизнеса си с голяма независимост. Агентите на RE/MAX живеят, работят и обслужват местните общности от десетилетия, набирайки милиони долари за благотворителност ежегодно.

За да научите повече за RE/MAX, моля, посетете www.remax.com

За RE/MAX България:

Още с навлизането си, през 2005 г., на местния пазар на професионални услуги в недвижимите имоти, Марката RE/MAX се превърна в синоним на качествено, бързо и цялостно обслужване за Клиентите. С национална мрежа от 20 Агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе, Банско и Разград, RE/MAX България подкрепя франчайзополучателите си и техните Агенти – в непрестанния им стремеж към иновативност и растеж.

За да научите повече за възможностите за партньорство с RE/MAX България, моля, посетете www.remax.bg или пишете на имейл office@remax.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *