Стотици разградчани посрещнаха Новата година на площада

Стотици разградчани и гости на града посрещнаха Новата 2024-та година на площад „Момина чешма” до градската коледна елха – съобщават от пресслужбата на местната управа.

Хубава българска музика – рок, поп и фолклор – бе част от новогодишната програма. Имаше празнична заря и много танци, както и 30 литра бяло и червено вино, осигурено от Община Разград.

В приветствието си, отправено от сцената на новогодишния концерт, Кметът на Община Разград Добрин Добрев пожела много здраве, щастие и любов във всяко разградско семейство. Той отправи пожелания Новата 2024-та година да е годината на сбъднатите мечти на разградчани, на техните близки и приятели, да има добри дни за децата на Разград. В края на приветствието си Кметът вдигна наздравица за благоденствието и просперитета на Община Разград и на всеки жител на общината.

Преди полунощ публиката на площада се наслади на популярни български рок и поп песни, изпълнени от група „Soda A’coustic”. След тях пред микрофона застана  фолклорната изпълнителка Галина Димитрова, която е родом от Лудогорието. Тя продължи с изпълненията на любими народни песни и нови песни от първия й албум и след приветствията на Президента Румен Радев и на Кмета Добрин Добрев, първото – на мултимедия, а второто – наживо.  Танцьорите от Капанския ансамбъл също участваха в новогодишната програма в първите минути на Новата година.

Още снимки вижте на Фейсбук страницата на Община Разград.

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *