Ремонтират тротоара на Панчоолу моста

Общинско предприятие „Ремонтстрой“ започна спешен ремонт на тротоара от дясната страна на Панчоолу моста – съобщават от пресслужбата на Община Разград.

Това се налага поради увреждане на настилката на тротоара вследствие както на натовареността на участъка, така и на скорошно пътно произшествие. След инцидента се e наложила подмяна на две пана, а в момента се подменят и облицовъчните плочи с плочи от същия вид. Запълнена с бетон е пролука, образувала се под една от плочите.

Мястото на ремонта е обозначено с лента и конуси и се призовават гражданите временно да използват само тротоара от лявата страна на моста. Ремонтът се извършва от работници от ОП“Ремонстрой“ за сметка на бюджета на предприятието с възлагателно писмо от Община Разград за спешен ремонт.

Очаква се при благоприятни метеорологични условия – без валежи, тъй като влиза вода във фугите – ремонтът да приключи за 24 май, за да могат да преминават безпрепятствено участниците в празничното шествие, както и ежедневният пътникопоток, който е много по-голям от дясната страна на моста, отколкото от лявата.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *