Конкурс за полезната и опасна страна на интернет

Община Разград, Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център към него обявяват конкурс на тема „Полезната и опасната страна на магическия свят в интернет“. Това съобщават от пресслужбата на местната управа.

Конкурсът се провежда по повод 7 февруари – Международният ден за безопасен интернет и вече е традиционен за Разград, случва се за трета поредна година под мотото „Заедно за по-добър интернет“, като конкретната тема се променя. Целта на конкурса е да се насочи вниманието на ученическата общност към рисковете, които крие интернет.

Тазгодишното издание на конкурса е в три раздела: рисунки, компютърни рисунки и кратки разкази. Три са и възрастовите групи, в които ще се надпреварват учениците от училища и извънучилищни звена в Област Разград – 1-4 клас, 5-8 клас и 9-12 клас.

Разказът трябва да се изпрати по електронната поща на ОбСНВ/ПИЦ Разград – pic_rz@abv.bg и/или на място на адрес: гр.Разград, ЦПЛР-Ученическо общежитие ул. „Вапцаров“ №10, стая 112, а рисунките на място в ОбСНВ/ПИЦ.

Крайният срок за изпращане на творбите е 10 февруари, те ще бъдат оценявани от компетентно жури, а наградените участници ще бъдат информирани лично на посочения от тях телефон.

Пълният регламент на конкурса е публикуван на интернет страницата на ОбСНВ/ПИЦ Разград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *