Новият областен управител встъпи в длъжност

Новият областен управител на Разград Драгомир Златев встъпи официално в длъжност – съобщават от пресцентъра на Областна администрация.

Пред екипа на администрацията заемалият досега поста д-р Деян Димитров му предаде печата на институцията и обяви, че символът на държавната власт отива „в добри ръце“. Златев благодари на предшественика си за всичко свършено от 13 януари досега.

„Г-н Димитров вдигна високо нивото на работа в администрацията, защото към труда добави и творчество“, заяви новият областен управител. Той подари на предшественика си плакет с един от символите на Разград и областта – Златния пегас, за да му напомня за времето, през което е бил тук.

Деян Димитров благодари на  всички институции в областта, с които е работил, и на екипа на администрацията. „Мисля, че за тези близо седем месеца свършихме много работа. Убеден съм, че инициирахме хубави и полезни инициативи. Дадох всичко от себе си за доброто на областта и хората в нея. Благодаря на всички, с които съм контактувал през това време за усилията и доверието“, заяви той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *