Васил Петров и Разградска филхармония „Проф. Димитър Ненов” – два пъти на бис на разградска сцена

Известният български изпълнител Васил Петров и Разградска филхармония „Проф. Димитър Ненов” бяха извикани два пъти на бис на разградска сцена снощи – съобщават от пресслужбата на Община Разград.

Сред зрителите, аплодиращи участниците в празничния концерт на Театрално-музикален център-Разград „Бяла Коледа”, бяха и Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев и заместник-кметът Добрин Добрев. От името на Кмета бе поднесена композиция с цветя за участниците в спектакъла. Кошница с цветя имаше и от Областния управител Иван Борисов.

В празничния концерт участва и Александър Вичев – маримба. Младият музикант е осмокласник от Пловдив и е скоро ще е звезда на световните сцени – прогнозира диригентът на ТМЦ-Разград Левон Манукян.

Солист на Разградска филхармония снощи бе и изпълнителката от Армения Хасмик Харутюнян – сопран. Тя представи популярни италиански песни и също бе силно аплодирана от публиката. Хасмик Харутюнян изпълни и дуетна песен с Васил Петров.

Българският Франк Синатра представи любими на публиката джаз изпълнения, предимно с коледна тематика. Два пъти се върна на сцената, приканен към изпълнения на бис от публиката с аплодисменти и ставане на крака. На финала на концерта Васил Петров пожела на разградчани щастлива Коледа и весело посрещане на новата година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *