ВРЕМЕ Е РАЗГРАД ДА СПЕЧЕЛИ!

Да изберем сигурните хора, които знаят, могат и имат куража да  направят реформите, които ще  помогнат на България да излезе от блатото на безвремието и да стане  модерна  европейска държава. Държава, в която  парите на хората не се крадат, а   се управляват в полза на обществото и законът е еднакъв за всички.

КАНДИДАТИ НА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ РАЗГРАД

Мирослав Тодоров Грънчаров

Заместник-кмет на Разград, отговаря за икономическите дейности в общината. През двете години, в които като представител на Демократична България той участва в управлението, в Разград се отчита подобряване на  инвестиционния климат. Успешно се разширява Бизнес зоната „Перистър“, а големи компании от стратегическо  за страната значение разширяват производството си в града, като строят нови мощности. Преди да влезе в изпълнителната  власт е бил предприемач.

Баща на две деца.

 

Милен Йоргов Минчев

Милен Минчев е предприемач, съсобственик на компания, която работи в сферата на  използването на възобновяеми източници на енергия.

Минчев е знаково лице на демократичната общност в Разград. Три  пъти е бил кандидат за кмет на Разград, издиган от десните партии. В момента като общински съветник председателства  Постоянната  комисия по бюджет, финанси и икономическа политика.

Двете му деца и внуците му живеят в Разград.

Нихат Ахмед Расим – Яши

Собственик и управител на семейна фирма за производство  на зеленчуци и семена в село Брестовене, община Завет.

В политиката влиза  през 1992 година като основател на СДС в Завет.

Четири мандата общински съветник от десницата, на 28-годишна възраст оглавява общинския съвет в Завет.

Женен с две деца.

Огнян Досев Обрешков

Инженер с опит в промишлеността и транспортната инфраструктура. Предприемач.

Учредител и председател на местната организация на Политическа партия „Да България“ и общински съветник от коалиция Демократична България.

Член на клуба за приключенски спортове „Зелена стъпка“, активист и организатор на множество инициативи в града, свързани с опазването на  природата, устойчивия климат и развитието на зелената икономика.

Женен, с едно дете.

д-р Деян Павлов Коларов

Общопрактикуващ лекар, с една от най-големите  практики в област Разград.

Два пъти е бил кандидат за общински съветник от десницата.

Два мандата избиран в ръководството на Българския лекарски съюз в Разград. Лекар на годината за 2007 година.

Баща на две деца.

Юнуз Ахмед Хаккъ

Предприемач, управител на семейна фирма в Исперих. Познава проблемите  на малкия бизнес от собствен опит. Общински съветник от коалиция „Демократична България“. Организатор на гражданските  протести в Исперих  през 2018 година заради разбитите улици, останали след изграждането на воден цикъл за 50 млн. лева.

Баща  на две деца.

Дамян Василев Милев

Предприемач, собственик и управител на фирми в сферата на услугите в Исперих. Развива успешно малък бизнес и познава  средата и трудностите, пред които са изправени  семейните  предприятия.

Общински съветник от коалиция „Демократична България“ в Исперих. Убеден защитник на правото на хората да бъдат свободни, да развиват личната си инициатива в държава, в която всички са равни пред закона.

Баща на две дъщери.

Деян Росенов Пейчев

IT специалист в отдел „ Образование”   в община Разград. Основател и председател на местната структура на политическа партия „Зелено движение“ в Разград. Един от инициаторите и организатор на граждански протести за чист въздух в Разград.

Баща на едно дете.

ВРЕМЕ Е ДА ПОСТАВИМ ПОСОКА И ЦЕЛ НА ПРОМЯНАТА!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *