Изненади и от БСП: Кметът Бояджиев и съпругата на рапъра Енчев са в листата

И в последния ден за регистрации не мина без изненади в кандидат-депутатаските листи, които се подават за регистрация в РИК-Разград.

В БСП дори се оказаха цели две. Втори в листата е Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев, а на шеста позиция е Цветелина Кожанова-Енчева – съпругата на рапъра Георги Енчев от бившия дует Румънеца и Енчев. Младата дама е родом от Разград, а преди няколко години със семейството си се завърна в родния град и тук отглежда децата си.

Както първи от БСП обявиха водач на листата е Елка Неделчева – директор на училището в Раковски и председател на групата общински съветници от БСП в Общинския съвет. Втори е Денчо Бояджиев, третата в листата е също юрист – Станислава Русева, тя е и общински съветник. На четвърта позиция е най-младият в листата – общинският служител Димитър Ганчев, пета е учителката от Кубрат Милена Няголова, шеста – Цветелина Енчева, седми – общинският съветник в Разград Ивайло Димитров, а осми – адвокатът от коалиционния партньор АБВ Милен Христов. Без двете изненади всички останали бяха в листата и през юли.

След като подадоха документите си в РИК-Разград, водачът на листата Елка Неделчева обобщи, че при формирането на листата от БСП са се старали да постигнат баланс между хора с политически и професионален опит и млади хора с тяхната инициативност и креативност.

„Тръгваме към тези избори с амбицията да покажем на хората от Лудогорието, че могат да се доверят на БСП,  защото десетилетия наред сме показвали, че сме отговорна и разумна партия.“ – заяви Неделчева. По думите й това се е доказало и „в последния парламент, когато БСП беше единствената партия която подходи разумно и диалогично и се опита да постигне консенсус с другите партии в парламента за съставяне на правителство, за да извади България от това политическо безвремие, в което се намираме.“.

„Залагаме на професионализма, на отговорността пред хората от Лудогорието, на коректността и най-вече на честността. Ние няма да подведем нашите съграждани с формулата „Гласувате за мен, но получавате друг, който дори не е стъпвал в Разград, ние сме честни пред избирателите и мисля, че това ще бъде оценено от тях на изборите.“ – завърши Елка Неделчева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *