Десислава Атанасова постави цел – 2 мандата за ГЕРБ-СДС

Водачът на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова изрази очакване, че политическата сила ще надгради над изборните си постижения досега и обяви цел – два мандата.

Това стана непосредствено след подаването на документите за регистрация на листата в РИК-Разград.

Листата е почти същата като на предходните избори. Разликата е в едно име, и подобно на ДПС, от ГЕРБ-СДС също обръщат поглед към личен лекар със сериозна пациентска листа. 52-годишният д-р Евелин Алексиев от Кубрат е от гражданската квота, под №7 в листата.

„Ние вярваме че отборът, който е печеливш, не трябва да бъде сменян. Подновяването на листата с нов човек би допринесло за по-добро представяне, всички останали са добре познати, хора, с които и преди сме участвали в кампании, които са се доказали, че могат да работят в позитивни и отговорни кампании с хората, каквато кампания ще водим и за предстоящите избори“ – заяви Десислава Атанасова.

Под №2 в листата е бившият областен управител Гюнай Хюсмен; трета е Галина Георгиева-Маринова – бивш зам.-кмет; четвърта – д-р Зоя Велкова; пети – Владимир Димитров, шести – Красимир Христов; седми – д-р Евелин Алексиев, осми – Айдън Шабанов.

„Ние никога не сме си служили с нападки, ние нямаме врагове, имаме политически опоненти и сме твърдо убедени, че хората твърде много кризи преживяха, твърде много разделителни ивици, твърде много пропасти бяха издълбани. Сега е време за единение на народа ни на първо място за ясно политическо лидерство, за диалог и за решения в интерес на хората. Ще работим за това, аз винаги съм призовавала за този диалог и ние сме демонстрирали добри отношения спрямо всички политически опоненти, които са се явявали срещу нас в предизборни кампании.“ – каза още Десислава Атанасова.

Тя припомни, че ГЕРБ традиционно се представя много добре на парламентарни избори. „В този смисъл очаквам да надградим, нашата цел е двама народни представители, защото много години сме потвърждавали, че можем да работим достатъчно успешно и винаги хората са избирали след 2009 г. да имат представител от ГЕРБ в региона. Надявам се, че това ще се препотвърди, но и ще дадат шанс на още един човек да бъде техен представител в 47-мото Народно събрание.“ – завърши Десислава Атанасова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *