С фотоизложба завършва Конкурсът за класови дейности по Превантивния календар за 2021 г.

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Разград ще отчете резултатите от проведения Конкурс за класови дейности по Превантивния календар за 2021 година на 21 юни. Това съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Пет месеца 20 класа от 11 училища разказваха и показваха чрез атрактивни фотоалбуми как са отбелязвали тематичните национални и международни празнични дни, как са работили заедно в свободното си време, какви екипни грижи са полагали за подобряване на средата, в която учат и се забавляват, какви нови знания и умения са придобили, какви атрактивни начини са приложили, за да покажат отговорност към природата, към традициите и обичаите, как са станали по-задружни и толерантни към другите хора.

Импровизирана фотоизложба ще покаже моменти от проведените класови дейности. Преди най-любопитната и очаквана част – награждаването на участниците,  ще има и забавна музикална програма.

Събитието ще се проведе на 21 юни 2021 г., понеделник, на пл.”Независимост” /пред Общинския културен център/ от 17.30 ч.

 

 

 

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *