Христо Иванов за разградските десни: Отборът е силен, расте и надгражда, винаги давам Разград за пример

Лидерът на Коалиция „Демократична България-Обединение” Христо Иванов подкрепи разградските десни на старта на предизборната им кампания. Тя бе открита днес в препълнената конферентна зала на хотел „Централ”. Освен разградските кандидати за народни представители тук бе и част от търговищката листа на коалицията с №23 в бюлетината – Илина Мутафчиева, д-р Христо Христов, Петя Златева и Елица Христова-Анастасова.

Винаги давам Разград за пример за това как традиционно дясното пространство може да се обедини и не трябва да позволява да бъде разединено – каза Христо Иванов. Отборът е силен и надгражда – заяви той. Разград зададе формулата, моделът за обединение, който трябва да следва цяла България  – допълни Иванов. Насреща знаят как да ни разединят и ще го правят – прогнозира той. Христо Иванов съобщи, че дори социолозите са изненадани как се увеличава подкрепата на „Демократична България – Обединение”. Разширява се периферията, защото хората виждат предсказуема сила, имаме екип и последователна програма. – обясни той.

Знам, че при вас е трудно, тук се водят някои от най-важните битки за преодоляването на страха и недоверието, че може да се върнат нещата – каза Христо Иванов и допълни категорично, че Бойкоборисовото време приключи, повече няма да управлява. Ще се борим за промяна, в която има равенство пред закона за всички, а не едни в сараи, други в коптори – увери Иванов. Той се обърна и към предприемачите с ангажимент, че Демократична България ще „озапти държавата”, тя да престане да бъде бухалка, да модернизира администрацията, която да не е господар на гражданите , а да работи за тях, като се въведе електронно управление, с което след 3 години ще се намали административното бреме със 70%, с което ще се подобри възможността да се прави бизнес в България.

Отборът на десните в Разградско бе представен от неговия водач Иво Димитров. Това е най-силната листа в 18-ти Разградски избирателен район – категоричен бе той. На втора позиция в нея е общинският съветник Огнян Обрешков, трети е Нихат Расим, който в Завет постигна най-добрия резултат за десните в страната, четвърта е единствената дама в листата – директорът на ОУ”Ив. С.Тургенев” Милена Орешкова, пети – Диян Пейчев от Зелено движение, шести – предприемачът Мирослав Цанев, седми – Юнуз Хаккъ-Юнгата и осми – заместник-кметът на Община Разград Мирослав Грънчаров.

Иво Димитров увери съмишлениците си, че не само ГЕРБ няма да се върне на власт, но и това се отнася за всяка партия или коалиция, която иска да се държи като ГЕРБ да прави безобразия, да е безконтролна над гражданите. Хората от Демократична България са гаранцията, че това повече никога няма да се случи, за което е необходимо доверието на всички привърженици, на хората, които искат България да бъде просперираща държава.

Алегорично Иво Димитров оприличи 12-те години управление на ГЕРБ на Авгиевите обори от древногръцката митология, които са символ на нещо занемарено, задръстено, което не е по силите на нормалния човек да изчисти. Много герои са се отказали от задачата да изчистят оборите, защото били необходими 12 години за това, но се появява Херкулес, който пробива дупки и впряга силата на две реки, които за 1 година изчистват оборотите, измиват, изчегъркват цялата мръсотия – разказа мита Иво Димитров. „Ние ще впрегнем 3 реки – законност, свобода, модернизация така с това ще изчистим герберашките обори на България.” – обяви Иво Димитров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *