„Възраждане” откри сезона на регистрациите в РИК, още две партии с регистрации от днес

Три политически партии са подали заявления за регистрация на кандидатски листи за парламентарните избори на 11 юли през последните дни в Районна избирателна комисия-Разград. Заявленията на две от тях са отлежавали няколко дни, докато РИК се събере на заседание.

Първи са подали заявление от ПП”Възраждане”, това е станало още на 29 май. Листата е по-малка от предходните избори, когато бе седемчленна, а един от кандидатите бе заличен. Сега листата отново се води от Ивайло Хъневски, останалите три имена са нови: втори е Венцислав Михайлов Георгиев, трети – Милчо Василев Милчев, четвърта – Даниела Петкова Векова.

От друга от политическите сили с патриотична ориентация – ПП”Свобода” – са заявили желанието си за регистрират кандидатска листа в Разградски регион на 31 май, но регистрацията е излязла днес. Листата е двучленна, води я Милен Руменов Панчев, а втори е Дамян Николаев Тодоров.

Днес в РИК са внесени документите на още една партия с патриотична насоченост ПП”Бригада”, която бе учредена миналата година и стартира с набиране на членове с томбола, а в настоящата кампания сред кандидатите й в Бургас е известният бизнесмен Миню Стайков. В разградски регион кандидатите са двама. Листата се води от Фатме Сафидинова Имамова, а втори – Владимир Гроздев Русев.

 3,602 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *