25 гълъба в небето за 25-годишнината на ПГО”Станка Николица Спасо-Еленина”

Заместник областният управител на област Разград Евгени Драганов бе гост на тържеството по случай 25-годишнината на ПГО“Станка Николица Спасо-Еленина“-Разград. Това съобщават от пресцентъра на Областна администрация-Разград.

Събитието в Общинския културен център започна пред сградата с пускане в небето на 25 гълъба – символ на успешното развитие на училището.

На тържеството бе припомнена историята на учебното заведение, бяха представени и настоящите успехи на възпитаниците и преподавателите. Гостите присъстваха и на демонстрации на уменията, които придобиват учениците, изучаващи моден дизайн и козметични услуги.

Заместник областният управител Евгени Драганов връчи на директора на ПГО Красимира Петкова поздравителен адрес от името на Областния управител Гюнай Хюсмен. Пожела на педагозите за съхранят творческия си ентусиазъм, а на учениците да изпълняват и помнят съветите на учителите си.

Официални гости на събитието бяха още: началника на Регионалното управление на образованието Ангел Петков, директори на училища от Разград.

На тържеството бяха отличени победителите в конкурсите, посветени на юбилея: литературен конкурс „Да оставим следа след себе си“, фотоконкурс „Моят нестандартен клас“ и конкурс „Грим и прическа“.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *