Започва 13-ият фотоконкурс „Живата природа“

Разград

Поредно предизвикателство към младите фотографи от региона. ЦПЛР Център за ученическо техническо и научно творчество – Разград обяви фотоконкурс, посветен на Световния ден за защита на околната среда  5 юни.Това съобщават от пресслужбата на Община Разград.

Проявата се провежда за 13-та поредна година, в нея могат да участват ученици от 1 до 12 клас, разпределени в три възрастови групи: 1-4 клас, 5-8 клас, 9-12 клас.

Всеки от младите фотографи може да участва с до 3 снимки във всяко от двете направления: „Красотата на природата“ и „Нашите приятели – животните“.

Фотографиите за участие се приемат до 1 юни 2021 г. на e-mail:  foto_cutnt@abv.bg. Снимките трябва да бъдат в дигитален JPG формат, размерът на файловете не трябва да е по-голям 20 MB. Творбите трябва да бъдат придружени от следната информация: име на снимката, трите имена на участника, клас, училище и ръководител, точен адрес и телефон.

Цялостен регламент на фотоконкурса можете да намерите на интернет страницата на Община Разград – https://razgrad.bg/images/images/obrazovanie/CUTNT/REGLAMENT_ZHIVATA_PRIRODA_2021.pdf и на ЦПЛР–ЦУТНТ-Разград: http://cutntrz.simplesite.com/.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *