Нов елемент в акцията за почистване на велоалеята към „Пчелина” – Джипо Джипов осигурява зарибителен материал за язовира за всеки килограм боклук

Велоалея

Нов елемент внесе в акцията за почистване на велоалеята към „Пчелина” общинският съветник и бизнесмен Джипо Джипов. Той информира, че ще осигури  осигурява зарибителен материал за язовира за всеки килограм боклук, събран от доброволците в събота.

Припомняме, че по-рано днес от Община Разград съобщиха, че ще осигурят транспорта на събраните отпадъци по време на организираната от Маргарита Христова акция. Кампанията започва в 10,00 ч. на 10 април от началото на велоалеята към „Пчелина”.

Ето какво съобщи няколко часа след обявяването на доброволческата инициатива Джипо Джипов:

„А ако почистената от боклуци велоалея към „Пчелина“ ни води към язовири, пълни с риба… Възможно ли е? Ами да, възможно е! При това колкото повече боклук съберем, толкова повече риба може да има в язовирите! Защото срещу всеки килограм събран боклук по велоалеята, в язовирите на Пчелина може да плува по една риба. Така, тази събота всички ние можем да предадем друг смисъл на онази известна българска приказка „Сливи за смет“ и да я наречем „Живот за смет“. Това е идеята, зад която застава младият бизнесмен и общински съветник Джипо Джипов. Той ще подкрепи гражданската инициатива на Маргарита Христова от Разград за почистването на велоалеята към местността „Пчелина“, като осигури зарибителен материал с които ще се изпълнят язовирите с живот.

Природата и околната среда са нашето общо богатство. Тяхното опазване и съхраняване зависи от всички нас!”.

Loading

One Reply to “Нов елемент в акцията за почистване на велоалеята към „Пчелина” – Джипо Джипов осигурява зарибителен материал за язовира за всеки килограм боклук”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *