2260 лева за лечението на Пламен Кулов събраха гостите на официалната вечеря за Деня на Разград

2260 лева бяха събрани за лечението за Пламен Кулов по време на Официалната вечеря за Деня на Разград 28 януари в събота вечерта – съобщават от пресслужбата на Община Разград.

Инициативата за провеждането на дарителската акция възникна спонтанно и бе подкрепена от Кмета на Община Разград Добрин Добрев, който бе домакин на събитието. На него бяха поканени народните представители от региона, представители на бизнеса, местната власт, държавните институции, политическите сили, образователни и културни институции, граждански организации.

В началото на събитието бе поставена дарителска кутия, в която в края на вечерта се оказа, че има 2219 лева и 100 румънски леи или общо 2260 лв. Днес те ще бъдат приведени по сметката на Пламен Кулов.

Припомняме, че нашият съгражданин е с диагноза тумор на мозъка от началото на годината. Той се грижи сам за 10-годишния си син и семейството му няма необходимите за лечението му средства, затова негови близки започнаха дарителски кампании. Със събраните средства бе извършена операция в Турция, но от 5 февруари започват курсове по химио и лъчетерапия, за което са нужни още средства.

Дарителската сметка е:

Пламен Бранимиров Кулов
BG86TEXI95452008435600, BIC TEXIBGSF

REVOLUT-LT103250061811937188, BIC-REVOLT21,Николай Бранимиров Кулов.

 

 

 

One Reply to “2260 лева за лечението на Пламен Кулов събраха гостите на официалната вечеря за Деня на Разград”

  1. Сърдечно благодаря,за помща на един силен и истински баща и приятел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *