14 октомври – 20 октомври 2019 т.

Много посетители, много нещо тази седмица в Лудогорието.

Като мушички ни напитиха.

Ама да почнем с истинските мушички.

Те ни нападнаха в сряда и ветеринарите тоя път се оказаха прави – живеят между 4 и 6 дни.

Обаче през това време мушичките, които всъщност били листни въшки, опасни само за люцерната и боба, и телевизионни звезди станаха.

„Sic transit gloria mundi” или „Така отминава световната слава” – превод за мушичките, които за 6 дни няма как да са научили латински.

Та като мушички на рояци запристигаха в Лудогорието  високи гости от различни сфери, за да подкрепят кандидатите за кметове.

В един ден дойдоха двама евродепутати – Андрей Слабаков и Радан Кънев.

Любима актриса от„Откраднат живот” – Ернестина Шинова се разходи по центъра на Разград.

Истинска чест за Разград беше и посещението на най-успешната българска тенисистка за всички времена – Мануела Малеева е достигала до трето място в световната ранглиста.

Как пък не се сещат да ни посетят такива именити люде в изборно време.

Не че не се радваме и на Лукоки примерно, като го видим на улицата, ама все пак това вече си е нашо момче – Кольо, нали така му викат.

А като споменахме Шинова и Слабаков, те имаха честта да присъстват на едно от най-забавните събития в тази кампания – отбелязване на годишнина от създаването на читалището в Ушинци.

Първо водещата така се развълнува  от високите гости, че доста обърка йерархията, ама и не само това – нарече Калоян Монев кмет на Разград, а настоящия кмет д-р Валентин Василев – само кандидат-кмет.

То остави, ами ако лапсусът се окаже истина, смяяяатай тази жена как ще стане ушинската Баба Ванга.

Обаче и литургията си я биваше, хич да не е не всеки ден духовно лице пожелава на миряните „телесна обич” насред културно събитие.

Но от благословията му изненадващо за нас и Разград24/7 получи в сериозно количество, вероятно защото се бяхме наредили до първия ред официални лица.

Гледаме, гледаме назад в новините, ама все предизборни материали излизат.

Вече и бюлетините пристигнаха – общо 298 300 на брой – половин тир.

Да видим колко ще използваме от тях следващата неделя и дали ще ги използваме разумно.

Можем само да си пожелаем да изберем хора, които да ни управляват така, че и на нас, избирателите, да ни е добре, а не само на управляващите.

И да знаете отсега, че обзор на 27 октомври няма да има.

Неее, сайтът няма да е в профилактика.

Просто ще е по-важно и за нас, и за вас, да следим актуалните в този важен ден събития и няма да ни стигне времето за обзор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *