14-годишните разградски колоездачи – с куп медали от републиканско

14-годишните колоездачи от СКК”Спринт”-Разград представиха достойно треньора си Мирослав Минчев и както той – републикански и балкански шампион – се прибира с куп медали от шампионати, така и шестимата тийнейджъри спечелиха няколко отличия от едно първенство.

Илия Тодоров, Мартин Петров, Искрен Василев, Христо Димитров, Георги Радославов и Никола Петков са участвали в Държавния личен отборен шампионат за деца 12-14 години.

Отборно делят трето място с връстниците си от Троян, а с най-голям принос за доброто представяне е Илия Тодоров – със сребърни медали на 200 и 500 метра и бронзов в дисциплината „Омниум”(многобой). На косъм от медалите са били разградските момчета в отборния спринт, останали на четвърто място.

Треньорът Мирослав Минчев заяви, че е много доволен от възпитаниците си, които са преборили сериозна конкуренция – 10 отбора и над 50 деца.  От днес те са във ваканция до септември, а клубът се концентрира върху подготовката на мъжете и участието им държавния личен отборен шампионат на 5-6 август в Пазарджик. Там СКК”Спринт” ще се представи с отбор от 7 състезатели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *