11 пожара за 4 дни в Разградско

11 пожара са гасили през последните 4 дни огнеборците от Разградско – това става ясно от информационна справка на РД“Пожарна безопасност и защита на населението“-Разград.

Щети са нанесени при два от огнените инциденти. В 21,25 ч. на 7 август е пламнал пластмасов контейнер за отпадъци на ул. „Д-р Г.Димитров“ в Цар Калоян. Контейнерът е унищожен от огъня. В 6,46 ч. днес пък е пламнал автомобил „Фолксваген Пасат“ на ул. „Никола Вапцаров“1 в Исперих. Колата, собственост на частна фирма, е изгоряла.

Останалите пожари са без нанесени материални щети. На 6 август в землището на Лозница е пламнал товарен автомобил за отпадъци. На 7 август са горели сухи треви край Цар Калоян, отпадъци в землището на Гецово, сухи треви в дворно място на ул. „Баба Тонка“8 в Цар Калоян.

Пожарите на 8 август са били: в отпадъци в землището на Ушинци, сухи треви в землището на Езерче, сухи треви на ул. „Мургаш“1 в Лъвино, отпадъци в землището на Кара Михал, отпадъци в землището на Езерче.

На 6 август огнеборците са оказали съдействие и при авария – изтичане на газ от спукан газопровод на ул. „Бабуна“57 в Разград, инцидентът е станал вследствие на прекъсване на газопроводна тръба при изкопни работи. Пак на 6 август служителите на РДПБЗН са отстранявани паднало на пътното платно дърво в землището на самуилското село Богданци.

 935 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *