Шофьор от Брестовене загина при катастрофа в Русенско, возел 15-годишна булка

23годишен водач загина при тежка катастрофа, станала на пътя Сливо поле-Кубрат в района между селата Борисово и Черешово – съобщава https://www.rusemedia.com/. Инцидентът е станал снощи около 22:30 ч. при обилен дъжд и мокра пътна настилка.

Лек автомобил „БМВ 530 Д“ с разградска регистрация, управляван младежа от село Брестовене, е напуснал пътното платно, ударил се е в мантинелата и се е блъснал в крайпътно дърво. Той е бил в автомобила с още трима души – 19-годишен младеж и15-годишната му булка, която тъкмо бил взел от дома й, и още един млад мъж на 24 години.

На място са били извикани екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ, а заедно с тях са пристигнали и много от роднините на двамата младоженци. При катастрофата най-тежко е пострадал водачът, който е починал на път за болницата. Пътуващият до него 24-годишен е получил повърхностна рана на главата и е освободен за домашно лечение след прегледа в болницата. Булката и младоженецът, които са били на задната седалка, са настанени за лечение в здравното заведение. Тя е с фрактура, а той – с комоцио.

На местопроизшествието е извършен оглед и причините за инцидента се изясняват в хода на образувано досъдебно производство.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *